В края на месец март тази година Джонатан Мейджърс бе арестуван,

...
В края на месец март тази година Джонатан Мейджърс бе арестуван,
Коментари Харесай

Звезда на Marvel бе осъдена за насилие

В края на месец март тази година Джонатан Мейджърс бе задържан, тъй като някогашната му другарка Грейс Джабари го упрекна в принуждение.
 Неочакваният арест на Джонатан Мейджърс поради обвиняване за нахлуване над жена
Неочакваният арест на звезда от " Крийд 3 "

Проблеми за артиста

През всички тези месеци не бе ясно какво ще се случи с кариерата на Мейджърс, която сега е в напредък. Но пък всички добре знаем по какъв начин се отнася Холивуд с насилниците...

Делото по случая стартира преди няколко седмици и към този момент има решение на съда. От People разбираме, че шестчленното жури е намерило Джонатан Мейджърс за отговорен по две обвинявания - в непредпазливо причиняване на телесна щета, както и в тормоз от втора степен.
 Джонатан Мейджърс и Грейс Джабари

Джонатан Мейджърс и Грейс Джабари

Мейджърс е заплашен от една година затвор, само че тази присъда може да бъде сменена от пробация или терапия. Актьорът няма право и да доближава Джабари, тъй като против него е издадена ограничаваща заповед.

Пред съда някогашната на Джонатан Мейджърс сподели, че за година и половина (колкото е траяла връзката им) той постоянно е изпадал в пристъпи на гняв и експанзия. Във вечерта на случая Джабари твърди, че двамата са се прибирали от празненство.

Докато са били в колата, тя е видяла известие в телефона на Мейджърс от друга жена. Тогава е дръпнала телефона от ръцете на артиста, а в отговор той е извил дясната ѝ ръка. В този миг е усетила и мощен удар в главата, който не е очаквала.

На идващия ден артистът се е върнал в жилището, в който двамата са живеели и е заварил Грейс Джабари гола от кръста надолу и в безсъзнание. Той е повикал полиция и е обяснил, че са скъсали и няма визия какво се е случило с нея.
 Снимка 646675

При идването на полицията обаче той е бил задържан. В болничното заведение Джабари е била призната с фрактура на междинния пръст и порязване в региона на ухото. По време на процеса бяха показани и чатове сред двамата, които загатват за предходни прояви на експанзия от страна на артиста.

В резултат на присъдата, Marvel стремително са взели решението да прекратят връзките си с Джонатан Мейджърс. Припомняме, че той влезе в ролята на Канг Завоевателя в един сериал и един филм досега. Около героя му обаче се очакваше да се върти цялата нова фаза на студиото.
 Какво се случва с Джонатан Мейджърс след ареста
След ареста - проблемите за Джонатан Мейджърс се задълбочават

Нови обвинявания

Към момента не е ясно дали той ще бъде сменен от различен артист и по какъв начин тъкмо ще действат Marvel. По всяка възможност няма да забележим и Magazine Dreams - филмът, в който Мейджърс играе бодибилдър дилетант, тъй като той бе отстранен от календара на студиото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР